Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера (02.09) вечерта около 19 - 19:30 часа в студентски ме настигна тъмно синя 146 с ловешка регистрация. Колегата ми присветна отзад и ми махна, явно беше видял стикера. Да си признае кой е

А малко по-рано същия ден, по обяд около 12-1 часа, в центъра на Велико Търново се разминах с черно Мито със софийска регистрация. Не запомних цифрите но номера започваше със СА и беше от тия с европейското знаме Интересно дали е бил някой колега от форума, караше я мъж
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Днес, след обяд в Тhe Mall на паркинга (на -3) едно момче с черна 156 ме пусна да паркирам.Незнам дали е от форума, но съм му благодарен, че не ми тегли една ... (поне не гласно де) , защото бях малко неориентиран и малко му се изпречих на пътя.
      Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
      Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

• Ние пък с Павлин те видяхме в Студентски
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Преди 2 дни привечер на бул.Владимир Вазов на светофара при ДОМКО се засякохме с една 156 вагонресторант тъмносива и си спретнахме една гонка,май беше Dexer
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Преди час и нещо на паркинга на Технополис-Люлин, една сребриста 156 2,4JTD беше спряла до мен.На номерата пишеше Лисан сервиз, а от зад до едната облегалка имаше черна шапка на АР.По-късно в същия район видях червена 146.Отзад пишеше alfisti.bg.Приятелката му гледаше към нас , но незнах, че е колега и за това не му присветнах.Аз чаках на светофара посока Люлин, а той зави наляво.
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Преди малко на паркинга на зимния видях една 145-ца сребриста (леко към бежово) с регистрация СА 27... нещоси и една 156 сребриста с регистрация СА 11... нещо си И двете имаха форумни стикери на задните стъкала и лентички Алфа Ромео България на регистрационните табели Бяха паркирани една до друга

Стана ми интересно на кога са и каква е тая импровизирана сбирка около зимния
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                Преди малко на паркинга на зимния видях една 145-ца сребриста (леко към бежово) с регистрация СА 27... нещоси и една 156 сребриста с регистрация СА 11... нещо си И двете имаха форумни стикери на задните стъкала и лентички Алфа Ромео България на регистрационните табели Бяха паркирани една до друга

Колега моя е 156-цата а 145-цата е на Assya (старата на Pastora). Срещата не е импровизирана (за повече инфо цъкни тук).
                Предполагам е твоя 145-цата с номер ВТ5980** спряна през една кола от нас?
                sigpic
                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                  Колега моя е 156-цата а 145-цата е на Assya (старата на Pastora). Срещата не е импровизирана (за повече инфо цъкни тук).
                  Предполагам е твоя 145-цата с номер ВТ5980** спряна през една кола от нас?
                  Яснооо... жалко, че хич ме няма в зимните спортове
                  Да, тая въпросната е моята 145-ца

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                    Преди 2 дни привечер на бул.Владимир Вазов на светофара при ДОМКО се засякохме с една 156 вагонресторант тъмносива и си спретнахме една гонка,май беше Dexer
                    Аз съм имал същото преживяване с въпросната кола,но не знам кой я кара.Гоних го по Ботевградско шосе ,но ми избяга.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      Преди малко на паркинга на зимния видях една 145-ца сребриста (леко към бежово) с регистрация СА 27... нещоси и една 156 сребриста с регистрация СА 11... нещо си И двете имаха форумни стикери на задните стъкала и лентички Алфа Ромео България на регистрационните табели Бяха паркирани една до друга

Знаех си, че трябваше да спра отделно от тях (тоест те спряха отделно от мен) и добре, че го направих. Така запазх анонимност за пореден път въпреки, че мойта кола беше там още от 16:30 Просто е трябвало да застанеш с гръб към техните коли, за да видиш моята невидимка
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Днес в 14:40 по "Костенски водопад" мина една колежка с червена 147.Номера е СА7... останалото не го запомних.Имаше стикер на задното стъкло и хубав тунинг.
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Вчера следобед се разминах в Младост до Билла с бордо 155-ца СА 8309 ВР. Почти съм сигурен, че е форумна.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Днес се засякох на красна поляна с една синя форумна 145 на газ....поздравихме се, но не запомних ника на колегата
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                              Ние пък с Павлин те видяхме в Студентски
                              А що не свирите или да се обадите по телефона На 8-ми през деня пак ще съм там и може и да се видим, ако остане време
                              Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
                              Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

• Бяхме в Баба Яга,аз на 8-ми ще съм към ТУ-така че моем да измислим среща.
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X